Over mij

Ik ben Wessel van der Velde, een freelance UX en UI designer uit Apeldoorn. Naast UX en UI ben ik ook actief als freelance video editor en animator. 

Ontwerpen is mijn passie. Tijdens het ontwerpproces ben ik altijd opzoek naar de meest mensgerichte aanpak. Ook wel human centered design genoemd. Ik ben een afgestudeerd UX/UI Designer aan de Hogeschool Utrecht. Hier heb ik de bachelor Communication and Multimedia Design afgerond.

Ik sta voor inclusiviteit

Inclusiviteit is erg belangrijk in de hedendaagse maatschappij. Ook ik vind het belangrijk dat de mensen die meer moeite hebben bij het gebruik van een ontwerp of ervaring gelijke kansen krijgen. Ik streef daarom altijd naar een ‘Inclusive Design’ waarbij het ontwerp aansluit op de behoeftes van de diverse gebruikers. Om zo de toegankelijkheid te vergroten.

Tools die ik gebruik

Laten we samenwerken!

Veel is mogelijk in overleg! Ik werk zowel op detacheer- als projectbasis. Benieuwd of we een match zijn? Neem gerust contact met mij op of bel me op 06 14458004.